Edie´s dagbok - Hjärta och Smärta

09.08.24

Författare: Sarra Manning
Handling: Edie och Dylan är äntligen ihop, och allt verkar vara perfekt. Edie och hennes jobbkollega Poppy har startat ett band tillsammans med två andra kompisar.
Efter någon månad börjar allt braka. Inget fungerar längre. Edie gör slut med Dylan mot hennes vilja och hon åker till Brighton och sin mormor och morfar över sommaren. När hon kommer hem har Dylan flyttat ihop med Paul, Simon och en ny kille som heter Carter. Carter har en syster som heter Veroniqe. Veroniqe har lyckat vira Dylan runt hennes finger och nu är dom oskiljbara. Det följer några jobbiga månader med velande hit och dit. Några kyssar med Dylan och ett förhållande med Carter.. Sen bestämmer deras umgängesgäng att de ska åka på en festival. Dylan, Veroniqe, Carter och Edie ska med.. Dom åker dit som två par men hem som ett. Dylan lyckas göra sig av med Veroniqe som inte låtit honom göra slut innan och han blir åter ihop med Edie.
Omdöme: Den här är också väldigt bra precis som ettan. I den här är det lite mer som händer eftersom dom nu är ihop i omgångar och det kommer väldigt många bifigurer som också har intresse för huvudpersonerna. I ettan var det mer bara Edies trånande efter Dylan. Jag gillar fortfarande att det är dagboksform.
Betyg:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0